August 13, 2008

Some LO´s to share, freebie...

Ahojte všetci! Dnes, predtým než dôjdem k freebie, áno, správne, konečne freebie, chcela by som sa s vami podeliť o pár nádherných ločiek, ktoré urobili scrapmaniaci z môjho kitu Backyard Playground. Ďalšie ločka, ktoré boli vytvorené do júlovej súťaže na Scrapmanii môžete vidieť tu.

Hi everyone! Today before I´ll go to my freebie, yeeeh, finally freebie, I´d love to share some beautiful layouts from my kit Backyard Playground. These layouts were created by scrapmaniacs. More layouts created for Scrapmania´s July challenge can be found here.


Zetha


Denny


Kattom


JanaO


ZuzanaR


MirkaK


Jenny


Ok, teraz k novým bragbook stránkam v mojom šopíku. Momentálne sú v zľave, môžete ušetriť 20 %.

Ok, now to my new bragbook pages in my store. The pack is in sale right now, you can save 20 % off.




Ušetrite si čas a teraz aj korunky!!! Tieto predpripravené stránky, do ktorých stačí vložiť fotku alebo obrázok, sú skvelým darčekom pre priateľov alebo rodinu. Úžasné BB´s vytvorila moja priateľka Michelle H. Salgado z kitu Backyard Playground, k dispozícii ako Element Pack a Paper Pack. Obrázky sú veľké 900x900 (3"x3"), 300 dpi a v sete sa nachádza:
6 bragbook pages
2 covers
4 journals
4 plainbacks

Dúfam, že sa vám páčia tak ako mne!

Save your time and now money too!!! Use these BB´s as a gift for your friends or family. Amazing bragbook pages were created by my friend Michelle H. Salgado. The pack coordinates with my Backyard Playground Element and Paper Pack. All the pages are 900x900 (3"x3"), 300 dpi and the pack includes:
6 bragbook pages
2 covers
4 journals
4 plainbacks

Hope you love them as much as I do!

A teraz keď ste vydržali trochu reklamy, mám pre vás odmenu vo forme freebie. Hodí sa k môjmu kitu Backyard Playground. Freebie si môžete stiahnuť tu v mojom MSS obchode.

And now, when you could stand a little advertising, I have some gift for you - a little freebie. You can get it here in my MSS store.

Good night and happy scrapping.

2 comments:

Lisa said...

Thanks so much for sharing the beautiful extra elements and papers to Backyard Playground!!

Anonymous said...

TY for sharing the cute freebie!