August 7, 2008

Freebie for you

Včera som sa strašne potešila, dostala som za svoj blog nádhernú cenu. Dnes večer alebo zajtra vám o tom poviem viac. A hlavne, že môje pecko je späť a žiadne straty sa "zatiaľ" nekonali, hehe. Skvelé, nie?

Dnes mám pre vás vzorku, ktorá pochádza z môjho nového BB albumu z kitu Blooming Dale.

BragBook Pack je vytvorený z môjho Blooming Dale Kitu, ktorý je k dispozícii TU v MSS a hodí sa k Maya Road 4" Round Scallop Coaster. Bragbooky sú veľké 1385x1385, 300 dpi. Tento pack zahŕňa: 6 bragbookov, 4 plainbacky, 4 journaly a 2 obaly. Skúste vzorku zdarma a hlavne si to užite! A nezabudnite, že 40% otváracia zľava končí o pár dní.

I´m chuffed, I got a blog award yesterday. I´m gonna tell you more about it tonight or tomorrow. And the main thing is, I´ve got my PC back and hadn´t lost any data "yet", lol. How cool is that, hmm?

Today I have a sample - a freebie for you, it comes from my new BB album from Blooming Dale Kit.

The BragBook Pack is created with my Blooming Dale Kit available HERE at MSS and fits the Maya Road 4" Round Scallop Coaster. The BB´s are 1385x1385 in 300 dpi. The pack includes: 6 bragbooks, 4 plainbacks, 4 journals and 2 covers. Try BB sample for free and enjoy! And don´t forget, my grand opening 40% sale is finishing in a few days!

No comments: